Переваги рефрижераторного напівпричепа KÖGEL SV 24 PurFerro

19.12.2013

Характеристики та переваги рефрижератора глибокої заморозки KÖGEL SV 24 PurFerro з XL сертифікатом (2014), що поставляється на спеціальніх умовах міжнародним автомобільним перевізникам – членам АсМАП України.

Технічні характеристики рефрижератора KÖGEL SV 24 PurFerro з XL сертифікатом (2014)

• Технічно можлива загальна вага: 39 000 кг
  • Припустима загальна вага: 35 000 кг
  • Вага порожняком у даній комплектації: 8 447 кг
  • Корисне навантаження: 26 553 кг
  • Колісна база: 6 150 мм
  • Зовнішня довжина кузова: 14 040 мм
  • Зовнішня ширина кузова: 2 600 мм
  • Ширина кузова (усередині): 2 460 мм
  • Внутрішня висота кузова: 2 620 мм (2 670 мм*)
  • Висота сідла з вантажем: 1 150 мм (1 110 мм*)
  • Розмір шин: 385/65 R 22,5

*можливо як опція за бажанням клієнта

8 причин, чому варто купити рефрижератор KÖGEL SV 24 PurFerro з XL сертифікатом (2014)

1. Низько розташована посилена рама шасі, опорна плита зі шкворнем. Інтегрована в основу кузова. Позаду з поперечними балками.

2. Конструкція оброблена по техноголії «KTL» (Катодне лакування), що дозволяє захистити сталь від впливу солей та хімічних елементів. Кращий захист від корозії при великому виборі кольору. Нанокерамічне і KTL покриття є найсучаснішою та найвисокоякіснішою формою індустріальної обробки поверхонь. При цьому ці нові методи є більш екологічними і енергозберігаючими.

3. Холодильна установка Carrier Vector 1350 або Thermo-King SLX 200e-30 на вибір клієнта.
  4. Ізольована підлога, товщиною 125 мм. Поверхня підлоги вкрита проти сковзким, алюмінієвим, шумо-ізоляційним профілем (алюмінієва ванна). Шви підлоги повністю проварені по периметру.

5. «Сендвіч-панелі» власного виробництва з ізоляційним вкладишем; не містять FCWK (фторхлорвуглеводнів); оброблені за технологіїєю «Coil Coating». оцинковані стальні листи (0,6 мм) та синтетичне покриття. Товщина стінок 65 мм.

6. Задній портал з полірованої нержавіючої сталі з додатковим захистом запірних виступів знизу. Двостулкові портальні двері з прокладкою з EPDM. 3 пари шарнірів з нержавіючої сталі. На кожній стулці по 2 запірних штанги. Портал оснащений упорами для дверей і фіксатором при відкиданні дверей на 270 градусів. Товщина задньої стінки близько 85 мм.

7. Європейський сертифікат відповідності ТЗ міжнародним нормам транспортування продуктів, що швидко псуються. Міцність кузова відповідає нормам XL-сертифікату.

8. Відвантаження рефрижераторів зі складу в м. Києві, умови поставки DDP Kiev (з ПДВ), згідно правил Incoterms 2010.