АсМАП Рівне

25.04.2018

20 квітня у місті Рівне відбувся черговий Регіональний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності водіїв учасників АсМАП України Рівненщини, Волині, Тернопільщини та Хмельниччини на території підприємства «КамазТрансСервіс». Було запрошено безліч гостей, серед яких й перевізники-переможці того року з Вінницької та Житомирської областей. Такі конкурси гарна нагода не тільки прийняти участь у конкурсі та подивитися на дійство, а й гарна нагода поділитися власним досвідом. Паралельно зі змаганнями проводився спеціальний семінар для перевізників-керівників підприємств щодо новинок з різних сфер своєї професії.
Завдяки напівпричіпній техніці Kögel в ході змагань учасниками-конкурсантами виконувались вправи на водійську майстерність й на мастерність кріплення вантажу. Kögel - поєднання найвищого німецького стандарту технічних рішень, незвичайної витривалості і надійності продукції.
Дуже радує, що і цей конкурс не став виключенням і водії вкотре продемонстрували високий рівень професійної майстерності, і вже вкотре довели свій професіоналізм. Сподіваємось, що завдяки традиції проведення таких конкурсів рівень професійності водіїв-міжнародників буде підвищуватись, бо саме від цього залежатиме збереження життя учасників дорожнього руху, а також вчасна доставка вантажів.
А ще дуже важливо, що і статус самої професії водія-міжнародника буде набувати ваги у суспільстві й привертати увагу до професії.
Ми, в підтриманні гарної справи - приверненні уваги до професії та підвищенні морального духу учасників, вже за старою традицією, прийняли активну участь в нагородженні переможців заохочувальними призами.
Щасливої дороги нам усім, наснаги й перемог.