Підведення підсумків конкурсу "Найкращий перевізник року АсМАП України за 2017 рік"

06.06.2018

30.05.2018 року недалеко від міста Бориспіль на території учбового полігону АсМАП відбувся грандіозний захід під егідою Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з його почесним президентом і головою ради, Костюченко Леонідом Михайловичем - фінал конкурсу "Найкращий перевізник року АсМАП Україна за 2017 рік". Серед почесних запрошених були: голова Міжнародного союзу автомобільного транспорту (IRU) Умберто де Претто, заступник міністра інфраструктури Лавренюк Юрій Федорович, український політик і народний депутат України VII і VIII скликань Продан Оксана Петрівна.

Учасники конкурсу, як завжди, показали високий рівень водійського професіоналізму, звісно не без участі напівпричепної техніки KÖGEL. При виконанні завдань враховувалися як правильність, так і швидкість. Вже 16-й раз підряд учасники такого роду заходів довели, як все ж важлива і потрібна професія водія-міжнародника. І не просто водія-міжнародника, а водія високої майстерності і професіоналізму. Адже саме від них залежить безпека на дорозі, а також збереження ввіреного їм вантажу, і найважливіше, небайдужість до учасників дорожнього руху.

Паралельно з конкурсними завданнями проводилися і змагання розважальні для запрошених студентів профільних ВНЗ. А також в перерві між змаганнями і нагородженнями був влаштований святковий концерт за участю самих студентів і запрошених молодих початкуючих зірок естради.

І в завершенні усіх конкурсів - найприємніша частина - нагородження.

Як приємно за свої старання отримувати нагороди. Адже найголовніше навіть не старання, а головне - відношення з душею до тієї справи, якою ти займаєшся.
Потрібно робити те, що любиться, як сказав один з наших партнерів, а коли справа любиться, то і в конкурсах приймаєш участь із задоволенням.
Нагорода знайшла своїх героїв і вибрала гідних з гідних.
Усі учасники молодці, так тримати, і удачі нам усім на дорогах!