Інтелектуальна власність та сертифікат відповідності «Kögel»

14.12.2011

На початку березня 2011 року компанія «Когель Україна» отримала виключні права на використання об'єкта інтелектуальної власності на території Україні — знаку для товарів та послуг "Kögel".

Головна мета компанії — наведення порядку в питаннях постачання, після продажної  підтримки та гарантійного супроводу ввезеної на територію України нової техніки марки "Kögel".

Компанія "Когель Україна" звертає увагу всіх зацікавлених на те, що митне оформлення всіх нових напівпричепів, що ввозяться на територію України і мають торгову марку "Kögel", які неузгоджені з правовласником торговельної марки "Kögel" на території України, компанією "Когель Україна", призупиняється,  до врегулювання всіх інтелектуальних прав з правовласником.

Також, будьте уважні, обираючи шлях отримання сертифіката відповідності на продукцію "Kögel Traіler Gmbh & Co. KG".  У серпні 2010 року комісія державного органу сертифікації "Державтотрансндіпроект", згідно з чинним законодавством України провела інспекцію виробничих потужностей "Kögel Traіler Gmbh & Co. KG".

За її результатами було видано сертифікат на серійне виробництво, дійсний протягом двох років. Компанія ТОВ "Когель  Україна" надає своїм клієнтам номерні копії вищезгаданого документа.

Застерігаємо  від використання фальшивих сертифікатів відповідності, які видаються іншими організаціями з порушенням чинного законодавства України (без наявності документів від заводу виробника та проведення випробувань). ТОВ "Когель Україна" залишає за собою право звертатися до контролюючих та судових органів України з метою запобігання фальсифікації сертифікатів відповідності, і не визнавати їх належним чином, направляти користувачів на отримання нового сертифікату, виданого відповідно до вимог "Державтотрансндіпроект".

Звертаємо Вашу увагу на те, що безперервно проводиться моніторинг  щодо використання прав інтелектуальної власності та сертифікатів відповідності при розмитненні (і первинній реєстрації) нової техніки марки "KÖGEL".