Kögel представляє Преміум-рефрижератор нового покоління: Kögel Cool-PurFerro quality

03.07.2012

• Більше корисного навантаження до 250 кг при меншій вазі
  • Безшумна алюмінієва підлога
  • Менше порожніх пробігів, завдяки новій системі рулонного паперу
  • Покращення циркуляції повітря за рахунок збільшення внутрішньої висоти
  • Покращення тривалості життя та економіки
  • Покращена ізоляція завдяки сильним шарам ізоляції
  • PurFerro: новий єдиний центр виготовлення сандвіч-панелей Kögel

Виробництво причепів Kögel у Буртенбасі показує на виставці IAA Commercial Vehicles 2012 повністю перероблений та якісний Kögel Cool – PurFerro. Нові преміум-холодильники адаптовані не тільки до конкретних потреб ринку транспортування свіжих та заморожених продуктів, але і можуть бути використані у якості різних варіантів для загального вжитку, таких як транспортування рулонів паперу. Зазвичай дорогі порожні пробіги, з якими борються експедитори, значно зменшуються. Переваги у зниженні ваги, покращеній циркуляції повітря, посиленій ізоляції та скороченні порожніх пробігів можуть зекономити та компенсувати перевізникам до 1000 євро на рік.

Велике корисне навантаження завдяки зниженій власній вазі

Новий рефрижератор Kögel Cool – PurFerro є успішним та якісним завдяки його невеликій власній вазі від 7.390 кг. Завдяки інтелектуальній інтеграції рами у підлогу, рефрижератор став легшим приблизно на 250 кг, аніж інші рефрижератори на ринку.

Переваги нового Kögel Cool – PurFerro

Завдяки новій розробленій малошумній алюмінієвій основі, шум під час завантаження та відвантаження зменшується в порівнянні із попередньою моделлю на 10 дБ. Це означає, що ранні ранкові чи пізні вечірні поставки спрощуються завдяки зниженню рівня шуму.

Завдяки профілю порожньої камери в основі, інженери Kögel змогли впровадити системи завантаження та вивантаження, а також систему кріплення. Таким чином, новий Kögel Cool – PurFerro quality є придатним як для транспортування охолоджених товарів, так і для завантаження рулонів паперу та багато іншого. Порожні рейси, які є звичайністю для галузі транспортування охолоджених товарів тепер відчутно зменшаться. Kögel знову сприяє підвищенню ефективності та зниженню витрат для вантажних перевезень.

Задля поліпшенням гігієни та можливостей чищення в області основи, новий преміум-холодильник має зварний алюмінієвий бак. Цей алюмінієвий бак запобігає потраплянню вологи до несучих речовин, що також значно підвищує довговічність та економічність холодильних трейлерів. Вимоги HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) щодо забезпечення здоров’я споживачів у відношенні температурного режиму при транспортуванні харчових продуктів, таким чином, звичайно, дотримуються. Крім того, новий Kögel Cool – PurFerro quality дотримується вимог АТР.

Нова конструкція корпусу: покращена ізоляція

Конструкція корпусу нового Kögel Cool – PurFerro quality складається з на 100 відсотків якісної, без фреонів, нещодавно розробленої та високо ізольованої спеціальної піни. Надійний і простий у догляді сталевий пласт до того ж вкритий зсередини Жорсткою ПВХ плівкою. Стінки, товщиною 45 або 56 мм, верх, товщиною 85 мм, а також основа, товщиною 125 мм власного виробництва забезпечують значно покращений коефіцієнт теплопередачі. Цей сильний захист від впливу температур зменшує споживання енергії, економлячи в цей час кошти.
Отриманий, завдяки новій конструктивній інтеграції основи, простір в розмірі 50 мм йде на користь ізоляції та внутрішній висоті. 30мм йдуть на пласти основи та верху.

Таким чином, збільшена внутрішня висота, яка відтепер складає 2670 мм, допомагає економити енергію. Оскільки завдяки цій додатковій висоті в розмірі 20 мм холодне повітря може краще циркулювати, розподіляючи температуру більш рівномірно. Покращена внутрішня висота буде на користь також скандинавським клієнтам – часто встановлений у них допоміжний випарник вже не буде зменшувати вантажну висоту так сильно.

Kögel PurFerro

З кінця 2011 року, до групи фірм Kögel належить відомий PurFerro Sandwichpaneelen-Kompetenzzentrum в Дуйнгені, Нижня Саксонія. Таким чином Kögel перейняв величезний досвід для виробництва своїх преміум-рефрижераторів Kögel Cool – PurFerro quality та преміум-камер для сухих вантажів Kögel Box – PurFerro quality. Слово “Pur” в PurFerro означає чистий, а також, звичайно, поліуретан. Слово “Ferro” відноситься до сталевого пласту панелей.

Забезпечення завантаження

Вмонтовані в стіни анкерні шини не тільки роблять непотрібними великі затрати на встановлення, але й допомагають водієві надійно зберегти його вантаж та не втрачати часу. Крім того, автомобіль поставляється з сертифікатом забезпечення завантаження відповідно до DIN EN 12642 XL. Це особливо підходить для перевезення без прогалин поштучних товарів і вантажів на палетах.

Охолоджувальна система

Опціонально Kögel Cool – PurFerro quality обладнана Kögel Kühlluft-System CLIMATEX. CLIMATEX складається зі спеціально сформованого та перфорованого дефлектора на лобовій стінці, а також запатентованої завіси провідності. Скошена і зубчаста алюмінієва пластина на передній стінці служить в якості захисту від зіткнення і в якості прокладки до передньої стінки, тим самим забезпечуючи цілеспрямований канал зворотного повітря в передній частині автомобіля. З іншого боку, він запобігає виходу повітря через спеціальні отвори в даху і тим самим робить так, щоб охолоджене повітря надходило безпосередньо після виходу з блоку охолодження і одразу ж всмоктувалось, що тим самим надавало охолодженню неефективності.

KTL-обробка: тривалий захист від корозії

Як і у всіх транспортних засобах Kögel, включаючи новий Kögel Cool – PurFerro quality вся рама автомобіля тривало захищена від корозії нано-керамічною технологією та KTL-покриттям, а також UV-покриттям.

Новий рефрижератор Kögel Cool – PurFerro quality починаючи з осені 2012 є доступним в стандартній версії, або в версії з додатковими підкріпленнями та листами з нержавіючої сталі в області стикування.