Сертифіковані рефрижератори Kögel для фармацевтичної логістики

18.03.2014

Рефрижератори Kögel отримали фармацевтичний сертифікат!

Консультаційна Рада phaRmaKUG, незалежна компанія з фармацевтичних консультацій та фармацевтичних тренінгів, сертифікувала рефрижератори Kögel, а також новий KögelPurFerro. Це означає відповідність фармацевтичному стандарту GDP 2013 для транспортування медикаментів.

Фармацевтична промисловість ставить дуже жорсткі умови до транспортування медикаментів, інфузій, вакцин та медикотехнічних препаратів, оскільки перевізники мають забезпечувати точно задані температурні закони. Для контролю та забезпечення цих законів, рефрижератори та холодильні агрегати оснащені системою Kögel Telematics. Ця система гарантує постійний моніторинг температури завдяки інтегрованій функції запам'ятовування і безпосередній передачі даних в телеінформаційний портал з допомогою інтернету. Для такого точного аналізу, в рефрижераторі встановлено спеціальні колібруємі сенсори, які реагують на температуру від -25 ° C до +25 ° C.

Сертифікат відповідає всім вимогам виробників напівпричіпної техніки та холодильних установок. Сюди ж відноситься інсталяційна кваліфікація (ІQ Installationsqualifizierung – документує правильний переніс даних раніше занесеної інформації при установці та інсталяції відправляйомого замовлення) і функціональна кваліфікація (ОQ Funktionsqualifizierung – виконується для перевірки функціонування окремих компонентів системи). Клієнт повинен здійснити виробничу кваліфікацію (PQ Leistungsqualifizierung – перевіряється взаємодія окремих компонентів обладнання) на місці. Там розглядається повний процес від складу до кінцевого пункту призначення.